9. 11. 2009

Twat? TWAT!


Uuf, další pondělí úspěšně za mnou. Šílený pondělí. Ráno obvyklé zaspání, doběhnutí na autobus a uvědomění si, že nemám lístek. Škola, další čtverec z matiky, konec úplnej. A do toho mi Zuzka řekla něco co mě málem rozsekalo na sračky... Eeeh já nějak nevím, jestli se tady s tím mám rozepisovat. Pár lidem jsem to už řekla, hlavně těm, který vím, že to dál nepověděj, to bych nějak nechtěla. Každopádně... kdyby to někoho zajímalo :D

Stejně, bože, to snad ani není možný jaká jsem kráva! Proč já vždycky musím přijít na to jak to bylo až tak dlouho po tom, co to bylo?! A ještě k tomu, sakra proč to ti lidi nedávaj najevo, jak já to mám vědět, pak si myslím že nemá cenu se snažit a fakt nejsem člověk, co se snaží i když to tu cenu nemá! Do řiti, v tomhle ohledu jsem na sebe extrémně naštvaná. To je děsný.

Tk se uklidňuju... samozřejmě, CoF, co jinýho? V poslední době nic jinýho neexistuje. Jsem v tom po krk a marně píšu adminům jedné nejmenované stránky ať smažou nechutný odporný překlady, co někdo přeložil online překladačem. Fuj! Chci to přeložit normálně, MUSÍM!

Za chvíli půjdu probudit mamku, půjdem přes net zaplatit tu čepku, a snad ji ještě během týdne pošlou. Snad tak do dvou týdnů přijde, nechci čekat, nevydržím čekat. Představa, že na kebuli budu mít něco co má něco společnýho s... ACH!

Jinak... TWAT (kundička) je pro mě momentálně všecko, všude. Náhodou jsem na to narazila, a padla. Fakt jsem netušila, co to znamená, ale když jsem uviděla tu fotku (ZDE!), byla jsem trochu víc mimo. Naprosto k sežrání, umřu. Snažím se na ni moc často nekoukat, protože není moc dobrý, aby člověku z někoho tak drbalo, nebo snad jo!? A jinak, jak poznám, že mi z něj (z nich) totálně hráblo?

Okey, snad mám dost. Pokusím se ještě přidat nějakou tvorbu, nějak jsem se rozběhla, i když to jako všecko, samozřejmě stojí za velký prd. Eeh, dohrálo mi CD, musím končit a jíti to přepnout :D

Mějte se
MissH

0 komentářů:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP