1. 10. 2009

Výmazy? Ano, prosím...

Věřte nevěřte, mám se skvěle. Momentálně. I když dnešní úžasný den nezačínal nijak valně, nakonec se nám to docela obrátilo.

Ranní sušení stálo za prd, jelikož missis Zééét se rozhodla, že nás uštve k smrti. Běhali jsme po stadionu jako p*če a nadávali, jaká je to jen píčovina (ne, tohle necenzuruju, jelikož babičká, mimochodem velice inteligentní babička, mé milé přítelkyně Kristýnky tvrdí, že píčovina není sprosté slovo!) a doufali, že se tam někde nesložíme...

U konce hodiny se dětičky rozhodly jít hráti rugby, čehož jsem se raději nezúčastňovala a kecala s misis Zéét, probíraly jsme naše očkáá a smály se Kikynčiným výkonům v rugby.

Po sprše a příchodu do školy jsme se přichystali na hrůzu děs - 3 hodin s pí. Slováčkovou. Osobně ji mám ráda, je přece jenom, tři hodiny, to je moooc... První, to jsme dostali vstupní písemky, známky opravdu neočekávané. Druhá, to jsme probíraly sloh no a třetí měl být dějepis, jenom už na začátku se řešil nový úča Drtič (no, jmenuje se Drtil, ale Drtič zní víc chlapácky, nemyslíte? Pravda ale je, že on moc chlapácky nevypadá, což jen pravda), a my se smáli jeho vzhledu a chování (vím, je to od nás taaak ošklivé! Ale to prostě nejde...), když přišel syn Slováčkové (to my nevěděli) a začali jsme valit, že to je přítel Drtiče, manžel manžela a další hovna. Takže z poloviny hodiny nakonec byl akorát výřez nad manželou manžela.

Mimochodem, zapomněla jsem se zmínit, že naše pornostar dělá plavčíka. Dnes jsme ho zdravili, docela zážitek to byl. Kdo neví, nepochopí.

Pak nás čekal prďák, kde jsme řešili zlato a diamanty, zajímavá to hodina, Kikyna jako obvykle terorizovala svou spolusedící, ale naštěstí tu napravo od ní a ne mě. Cestou dolů jsme se ptaly s holkama zástupkyně, koho že budeme mít na supl na rodinku a občanku, když nám pí třídní nechodí do školy? Že Šišku, povídá. Všici řev, že toho néé, toho néé. (Kdo neví, Šiška je postrach, občas mám z něj taky hrůzu {hh})

Oběd, s Martinkou otravování velkého pavouka na zdi školy a rodinka. Takové výsměchy už jsme v hodině dlouho nezažili. Šišoun s náma probíral osobnost, ale dostal se až na gyndu a my (hlavně holky teda) plakali smíchy. Když řek, že holka na stoličce ve tvaru V rozevře nohy a doktor se musí "prodrat těma řasama, nebo taky lesíkem", všichni padli na lavici a plakali smíchy. Když pak dodal "pak do ní strčí nástroj, ale né ten nástroj, který používá občas Franta, ale ten svůj, no a to pak tam nesmí začít vzdychat, že", myslela jsem, že umřu. Doslova a do písmene, řvala jsem smíchy a ještě dlouho budu při vzpomínce na tuhle hodinu. Myslím, že ho asi chci mít na rodinku, Ernie s náma bude až do konce roku probírat rodinu, nuda.

Vypadá to, že jsem se zasejc rozepsala. Nakonec sem dám ještě video, které mě dostává. Neustále.



Toť vše, myslím, že víc toho nezvládnu, už tohle je moc, a pokud mi blogger zase hodí chybu, pudu si já hodit mašli.

Ha Det!
MissH

0 komentářů:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP